Sponsorer

Støt vores sponsorer – de støtter os !

Se HER hvorfor det er en god ide at blive sponsor.

Nyeste indenfor køkkener, badeværelser og garderober

 

Nordic Muebles er et danskejet firma som tilbyder de nyeste tendenser indenfor køkkener, badeværelser og garderober.
Et godt køb for os er ikke kun et spørgsmål om pris, det drejer sig også om en seriøs og korrekt aftersales service.
Med vores uddannede designere og eget snedkerværksted, har vi mulighed for at give dig profesionnel rådgivning samt en seriøs, personlig og optimal løsning til køkken, badeværelse, garderobe, bryggers eller andre rum du ønsker at forny.

Kontakt email: info@nordicmuebles.com, Telefon +34  951 26 03 60, Link: Nordic Muebles, adresse: c/ Jose Cubero Yiyo, local 3 (Recinto Ferial), 29640 Fuengirola

 

   En exceptionel oplevelse

 

PlusStore hos BoConcept Malaga åbnede i 2007. Siden da har BoConcept PlusStore leveret det bedste af skandinavisk og europæisk design til kunderne på Málaga Costa del Sol.

Hos BoConcept PlusStore kommer vores kunder altid først. Vi sælger ikke kun møbler, men også en usædvanlig oplevelse. Under indretningsprocessen arbejder vi hårdt for at få vores kunders tillid.

BoConcept PlusStore tilbyder en række forskellige mærker, hver især på sin egen måde. Vi opfordrer kunderne til at blande og matche, for at skabe et unikt, ensartet udseende for deres hjem.

Vi glæder os til at se jer i vores udstilling

Kontakt:  +34 951 242 092, email: malaga@plusstore.es,  malaga@boconcept.es, Web links: www.plusstore.es og www.boconcept.es
Adresser: i Mijas: Ctra. de Mijas, km. 3,5, 29650 Mijas, Málaga; i Marbella: Oasis Business Center Carretera Nacional 340, km 176, 29602 Marbella

 

     Finansiel sparringspartner med international tilstedeværelse

Banque Internationale à Luxembourg (BIL) tilbyder retail, privat, erhverv og institutionelle investorer rådgivning indenfor finans- og finansmarkedsydelser. Det er den tredje største bank i Luxembourg med hensyn til markedsandel og anerkendes som systemisk vigtig af Den Europæiske Centralbank.

BIL har dedikeret Private Banking kontorer i Luxembourg, Schweiz, Danmark og Mellemøsten samt handelsgulve i Luxembourg og Zürich. Derudover tilbyder BIL via deres datterselskaber i Luxembourg specialiserede finansielle serviceydelser:
Belair House (family office og investeringsforvaltning)
BIL Manage Invest (fond administration)
BIL Lease (leasing løsninger)
BIL Fund and Corporate Services 

Kontakt personer: Peter Clemmensen og Lars Stadsgaard-Haun
Adresse: 69, route d’Esch, L-2953 Luxembourg, Luxembourg, Telefon: +325 4590 6227 & +352 4590 5065
Email: Peter.clemmensen@bil.com, lars.stadsgard-haun@bil.com Webside www.bil.com

 

Hvis du vil have styr på forsikringer, pensioner og formue hjælper YourAssets dig på den rette vej…

Bor du i Danmark og vil blive der. Er du er på vej ud af landet, eller måske på vej hjem. Overvejer du at foretage ét generationsskifte eller er der andre store beslutninger under opsejling, så er vi den helt rigtige partner for dig. Vi har et meget stort og uvildigt netværk, så du opnår den bedste og mest optimale formue-løsning for dig og din familie.

Vi henvender os til Danskere der bor og er skattepligtige i Danmark (rådgiver omkring Pensioner, Fri formue samt VSO opsparinger)
Vi henvender os til Danskere der overvejer en udflytning.
Vi henvender os til Danskere der bor i Spanien hvor vi var de første personer der rejste til Spanien med godkendte Spanske. Kapitallivsforsikringer tilbage i 1999, dvs. vi har rådgivet velhavende danskere der bor eller flytter til Spanien i mere end 20 år!
Vi samarbejder med over 80 banker og uafhængige forvaltere, dvs. vores klienter kan anvende den bank de ønsker.
Vi yder god service.

Kontaktperson: Torben Maj, +352 621 21 71 31, email: torben.maj@yourassets.com , Link: www.yourassets.com, adresse: 1a, Rue du Nord, L-2229 Luxembourg

     Boligkøb i Spanien – Gør din spanske boligdrøm til virkelighed.

At købe og låne til bolig i Spanien er et stort skridt – hos Nykredit sørger vi for, at det bliver et skridt i den rigtige retning.

Nykredit tilbyder lån til boliger i Spaniens byzoner langs middelhavskysten, op til 15 km. ind i landet samt på Mallorca. Vi har repræsentationskontorer i Palma og Marbella og har et omfattende kendskab til det spanske boligmarked. Vi har opbygget et bredt netværk af ejendomsmæglere, advokater og lokale rådgivere, så vi kan hjælpe dig bedst muligt med din spanske boligdrøm.
Med udgangspunkt i dine behov giver Nykredit dig et overblik over dine muligheder og hjælper dig med at tilrettelægge finansiering, opsparing og investering

Kontakt: +34 952 905 150 eller +45 44 55 15 35, email: marbella@nykredit.dk , Link: www.nykredit.dk, adresse: Centro Plaza, local 26 Avenida Manolete S/N E-29660 Nueva Andalucía, Marbella

 

Personlig Porteføljepleje

PP Capital Asset Management blev stiftet i november 2013 med et ønske om at tilbyde fleksibel og personlig kapitalforvaltning til konkurrencedygtige og fuldt gennemsigtige priser. Visionen er at skabe en forretning drevet efter de gamle dyder, nemlig seriøsitet, flid, gensidig tillid og respekt for den enkelte kundes ønsker. I dag er denne vision fast forankret i PP Capital og gør at vi forvalter mere end 5 mia. kr. for en bred vifte af kunder enten i form af et diskretionært eller rådgivningsmandat.

Hvis du ønsker en gennemgang af dine nuværende investeringer, eller hvis du overvejer at foretage nye investeringer, vil PP Capital med glæde mødes, så vi sammen kan få en god dialog om de investeringer, som vi mener, vil passe dig. Du kan læse mere om vores forskellige investeringsstrategier på vores hjemmeside eller kontakte os på nedenstående nummer.

Website: www.pp-capital.dk
Kontakt: Stine Bøgh Carlsen, sbc@pp-capital.dk, +45 88 33 04 31
Adresse: Toldbodgade 31, stuen 1253 København K

 

Vi bevarer, forbedrer og beskytter din vision

 

UniOptica har været 20 år på kysten og følgende skiller os ud fra de andre:

PERFEKT SERVICE – Eller i det mindste forsøger vi. Vores hovedmål er, at kunden samlet set har en høj grad af tilfredshed, og vi forstår at dette kun er muligt, hvis vi yder det bedste vi kan.
SYNS- OG ØJENTEST – Vi udfører gratis synstest samt undersøgelser for såvel grå som grøn stær uden forpligtelser. Optikerne, der arbejder her, er altid velkvalificerede og har stor erfaring.
SPECIALISTER I PROGRESSIVE GLAS  – Vi ved, at alting ikke altid går glat, når de multifokale glas fremstilles.
INTERNATIONAL – Vi er en meget international optiker. Vi byder alle nationaliteter velkomne i butikken og derfor taler alle medarbejdere perfekt engelsk. Desuden tales der spansk, dansk, engelsk, norsk, svensk og fransk i butikken.

Kontakt: +34 952 19 92 54, email: unioptica@unioptica.com, Link: unioptica.com, adresse: Avenida de Jesús Santos Rein 15, Fuengirola

 

     Core Capital Management S.A.  –  Konflikt fri og transparent kapitalforvalter

Core Capital blev etableret i 2006 og vores mål er, at være kundens betroet rådgiver i alle aspekter indenfor formue forvaltning. Vi agere som din personlige og konflikt fri rådgiver siddende på samme side af bordet som dig selv, med det mål at beskytte samt at få din formue til at vokse under samme sikkerhed som bankerne tilbyder.

Core Capital her i går, her i dag, her i morgen.

Kontakt: Jesper Hertz
Tel. +34 609 507 256
E-mail: jesper.hertz@corecapital.eu
Adresse: Avenida Manolete 1, Centro Plaza oficina 7, 29660 Nueva Andalucia
Website: www.corecapital.eu

Scroll to top