Referat af sidste match

Alle de glade vindere i månedsmatchen

Den 17. september indledte Club de Golf Dinamarca efterårssæsonen med besøg på den fantastiske ny renoverede San Roque Old Course.

Banen har været lukket i over 1 år og alle huller er lavet om og det samme er klubhuset. Banen stod som en drøm, og det sås tydeligt at der var brugt flere millioner euro på renoveringen. F.eks. greens lignede kunstgræs, men var flotte nedklippede ægte græsser. San Roque afviser alt brug af plastik på banen og gav en flot drikkedunk med logo til alle spillere. Der var på banen opsat vandstandere til opfyldning. Fairways og bunkere stod skarpe og alle kanter klippede til perfektion, i stedet for rough, var banen hele vejen rundt belagt med træflis, hvilket gav en fantastisk ro, samt flot design.  Der var stor tilslutning fra medlemmer og gæster. Alle nød banen, det gode vejr og selskabet. Alle kørte buggy, så efter gun-start kl. 10 hyggede alle sig på banen.

 Da alle havde underskrevet deres scorekort og afleveret til matchledelsen, Peer og Claus, blev der hygget med lidt kølig vin og øl. Vores sponsor elps bød på denne tiltrængte forfriskning. Tak siger vi!

Da resultatet var gjort op, gik alle til bords, hvor snakken gik lystigt. Efter en dejlig middag med forskellige tapas, paella og dessert, var det tid til præmieoverrækkelse, som Bjarne stod for sammen med vores sponsor Torben Maj. Inden præmierne blev uddelt, takkede Josué Mascuñán der er marketingsdirektør på San Rouqe, alle deltagerne for at de var kommet, og der var stor ros fra green-keeperne over den måde vi havde passet på banen, især bunkers og greens. Så var det Torben Maj’s tur til at fortælle, om hvad elps står for og kan tilbyde.

Herefter blev det tid til selve præmieoverrækkelsen. Gæsterækken blev vundet af Dorte Bank Lauridsen med 28 point.  A-rækken blev vundet af Peer Andersen med 37 point. Nr. 2 blev Poul Christensen med 34 point. Nr. 3 blev Jan Petersen med 33 point, og nr. 4 blev Tove Pedersen med 32 point. B-rækken blev vundet af Jens Schrøder med 34 point, nr. 2 blev Jens Eibye med 34 point. Nr. 3 blev Janne Falkenberg med 33 point, og nr. 4 blev Inge Strauss med 31 point. C-rækken blev vundet af Erik Knudsen med 37 point, nr. 2 blev Henriette Dideriksen med 34 point. Nr. 3 blev Flemming Ernst med 33 point, og nr. 4 blev Ingrid Breitung med 32 point.

Det populære holdspil, blev vundet med 110 point af Janne Falkenberg, Dorthe Bank Lauridsen, Kenneth Bæk og Per Christensen.

Flagpræmierne blev vundet af: Annette Rosengren, Kenneth Bæk, Ingrid Breitung, Henrik B. Johnsen, Dorte Bank Lauridsen, Jørgen Wium, Ana Garcia og Bent Langerup.

Efter præmieoverrækkelsen fortalte Claus kort om klubbens næste match på Mijas Golf, Los Olivos, der er Club de Golf Dinamarcas klubmesterskab over to dage med månedsmatch fredag den 15. oktober og finale lørdag den 16. oktober med efterfølgende gallamiddag om aftenen. Claus orienterede desuden om kontingentbetaling samt nye medlemskort.

Stor tak til elps for sponsoratet og stor tak til San Roque. Fantastisk bane og service.

Det var herefter trætte glade golfere der vendte næsen hjemad.

På gensyn

Bestyrelsen og.    

 

Scroll to top