Startliste – Information til deltagerne

Så er vi klar med startlisten til næste match på San Roque NEW course lørdag 26.september.
Bemærk at det er GUN start og I skal møde senest kl. 9:00 samt at der er specielle COVID-19 retningslinier som skal overholdes.

Derudover bedes I checke her igen i løbet af ugen for at se om der er ændringer til starttiderne eller COVID-19 retningslinierne.

Sammen med Startlisten følger yderligere informationer (match konditioner, praktiske forhold, COVID-19 regler) LÆS DEM NU – der står faktisk noget vigtigt!
Matchen arrangeres med støtte fra vores sponsor:

Startliste – version 2, Tryk på nedenstående link for at se startlisten – og tryk Retur Side for at komme tilbage her til.Startliste WEB v2 San Roque

MATCHKONDITIONER:

Matchen er 5. match i kampen om årets golfer 2020.

Nærmest flaget på alle par 3 huller for damer og herrer
Dagens Tee: Damer rød Tee markeringsblok, Herrer gul Tee.

Der spilles efter gældende golfregler. Er man i tvivl om, hvad man må/er uenig med sin markør – spil en ekstra bold. Fremlæg ”problemet” for matchledelsen efter runden.

Yderligere propositioner og praktiske forhold:

  • Grundet store ombygninger i klubområdet er den gamle parkeringsplads lukket og den midlertidige parkeringsplads er indenfor til højre.  Scorekort udleveres i bygningen lige overfor p-pladsen.
  • Månedsmatchen afvikles som Stableford i A og B rækker.
  • Der spilles efter laveste handicap af WHS og DGU, men for WHS bliver der fratrukket 5% af gældende handicap på matchdagen da det er en officiel match.
  • Der tages generelt forbehold for ændringer i rækkeopdelingerne, som hermed betragtes som låst i forhold til handicapjusteringer.
  • Man spiller til det antal slag der står på scorekortet uanset slope-tabel
  • Har man fået nyt DGU hcp.  siden tilmelding, kontakter man matchledelsen inden start.
  • HUSK: Scorekort afleveres til matchledelsen med det samme man returnerer til klubhuset og inden man går til middag (ellers får man ingen præmie…)
  • Matchledelsen afleverer scorekort til den Spanske Federation via WhatsApp

Invitation og tilmelding ses HER

Liste visende tilmeldte er HER

Du kan selvfølgelig også benytte menu – Alt om Matcher/Næste Match/……

Betaling: HUSK kontanter – helst lige penge, alternativ bankoverførsel (Konto) med markering af medlemsnr. og som skal være på klubbens konto senest 2 dage før. Årlig kontingent for nye edlemmer: 70€, og forskellige priser ift. arrangementet kan ses i sidste halvdel HER.

Månedens sponsor er:

Se mere om vores sponsorer HER

Læs de specielle COVID-19 match retningslinier her:
Covid 19 regler

På gensyn, matchledelsen

Scroll to top