Referat af San Roque Old Course september 2019

Matchreferat San Roque Old Course 20/9/2019

Efterårets første match blev igen spillet på San Roque Old Course med 72 deltagere. Der blev i dagene op til matchen checket mange forskellige vejrudsigter, og mange forskellige meninger om vejret blev diskuteret, for det kunne lige til det sidste blive både det ene og det andet. Men heldigvis drev alt det dårlige vejr uden om banen. Størstedelen af spillerne valgte at gå banen rundt, og det gav meget sved på panden, da fugtigheden var meget høj.

Matchen blev skudt i gang kl. 10:00 og blev i år sponseret af ELPS – EuropeanLife and Pension Services, som var repræsenteret ved Torben Maj, Morten Juul Nielsen og Søren Glente. Søren spillede med, medens Torben og Morten kørte rundt og servicerede spillerne. Planlægningen af matchen blev udført af Claus Rasmussen og Peer Falkenberg. Stor tak til både sponsor samt matchledelse. Det er virkelig et stort arbejde at få alt til at gå op i en større enhed med så mange deltagere.

Efter indlevering af scorekort bød sponsor på velkomstdrink, som blev indtaget i hotellets have. Efter opgørelse af scorekort gik alle til bords med forventning om en dejlig middag. Der blev serveret mange lækre tapas til forret, og hovedretten var enten fisk eller kalvekæber. Inden desserten foretog Bjarne sammen med Torben præmieoverrækkelsen. Igen i år kunne en af klubbens dygtige spillere, nemlig Gerhard Strauss, fejres med HOLE IN ONE på 14. Hul. Der blev som vanligt overrakt diplom fra San Roque til evigt minde.

Inden den store overrækkelse af præmier, forklarede Torben lidt om ELPS forretning, som styres henholdsvis fra København af Torben selv, og fra Luxembourg af Søren og Morten.

Det blev til følgende resultater i de 4 kategorier samt gæsterække:

A-rækken 1.præmie Lars Aarup 35p, 2.præmie Poul Christensen 35p, 3.præmie Claus Rasmussen 33p, 4.præmie Bjarne Dideriksen 32p.

B-rækken 1.præmie John Sørensen 39p, 2.præmie Paul Sauerberg 36p, 3.præmie Stig Wiberg 35p, 4.præmie Bent Langerup Jensen 34 p

C-rækken 1.præmie Flemming Stoltze 35p, 2.præmie Niels Mathiesen 33p, 3.præmie Klaus Petersen 33p, 4.præmie Edna Mandrella 31p.

D-rækken 1.præmie Susanne Brandt 36p, 2.præmie Jesper Munk Laursen 32p, 3.præmie Marianne Agger 30p, 4.præmie Edith Thomhav 29p.

Der blev yderligere spillet holdmatch, med præmier til vinderhold og runner up.

  1. præmie blev vundet af: Stig Wiberg, Poul Christensen, Helen Laursen og Edna Mandrella med score på 118p
  2. præmie gik til Claus Rasmussen, Flemming Jørgensen, Marianne Agger og Lise Aaberg med score på 110p.

Formanden takkede derefter matchledelsen samt sponsor for en god dag på San Roque, og da Torben nikkede ja til at sponsere til næste år, blev dette modtaget med stort bifald.

Desuden mindede formanden om, at der spilles klubmesterskaber på Mijas Golf i oktober, og på Claus opfordring huskede formanden også alle på, at kontingentet for næste år forfalder 1. oktober.

Bestyrelsen

Se resultat HER

Så er den sidste match i kampen om årets golfer afviklet og med de flotte resultater der blev scoret på San Roque har der været en del ændringer til vinderne hos damer og herrer!

Vinderne vil blive hyldet i forbindelse med klubmesterskaberne i oktober og indtil da må I vente i spænding…

Månedens sponsor:

Scroll to top